La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

5/OCT/2018

Concert intercanvi amb la Banda de Música Ciutat de Benicarló

Va ser aquest passat diumenge 30 de setembre

El passat diumenge 30 de setembre, la Banda de Música de la Unió Filharmònica va oferir un concert a l´auditori de Benicarló. Ho va fer convidats per la Banda de Música Ciutat de Benicarló, amb qui va compartir escenari. 

La formació benicarlanda es presenta, el proper 4 de novembre, al Certamen de la Comunitat Valenciana, pel que aquest concert va servir de preparació al concurs musical. 

La banda ampostina, dirigida per Carles Royo, va interpretar un repertori d´obres del compositor Leonard Bernstein, mentre que la banda de Benicarló, sota la batuta de Pablo Anglès, va interpretar les obres amb les quals es presenta al certamen. 

En aquest enllaç trobareu una galeria d´imatges i us deixem també el video de la primera part del concert, gentilesa de Miguel Gilabert.


 


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Concert intercanvi amb la Banda de Música Ciutat de Benicarló



T´agrada cantar?