La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

4/MAI/2008

Concert de Primavera

A l´Auditori de la Unió Filharmònica, es va celebrar el dissabte 5 d´abril el Concert de Primavera per part de la Coral Aquae, que en aquesta edició va comptar amb la presència de la Coral de Madenverge i Cor Santa Barbara.

El concert va estar dividit amb dues parts, la primera va anar a càrrec de la Coral de Madenverge, dirigida per Tomàs Simón, i del Cor Santa Barbara, amb la seva directora Pilar Vega. Cal destacar les adaptacions que van cantar la Coral de Madenverge realitzades pel seu director, l´ampostí i músic de la Fila Tomàs Simón, que va demostrar que a més d´un compositor d´obres per a banda també sap com adaptar peces musicals per al cant coral, per deleitar als oients d´aquestes.

A la segona part, va cantar la Coral Aquae de la Unió Filharmònica, dirigida per Núria Ferré, que després va donar pas al cant comú amb les altres dues corals, interpretant el Cant dels Ocells.

 

A la mitja part del Concert de Primavera i tal com s´havia anunciat, es va fer entrega a l´Associació Lluita Contra el Càncer del Montsià de la recaptació obtinguda del 1r. Concert Benèfic "La Fila amb..." gràcies a les donacions del públic assistent a aquest concert del passat 8 de març. L´import entregat a la Presidenta d´aquesta associació, Rosa Guillamón, per part del Director de la Banda de la Fila, Carles Royo, va ser de 1.442,15€, però no és la xifra definitiva ja que es va veure incrementada per una donació d´última hora de l´Associació de Familiars de Malalts d´Alzheimer del Montsià que també va voler col·laborar amb aquesta iniciativa solidària.

 

Concert de Primavera 2008


T´agrada cantar?