La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

1/ABR/2019

La Fila participa a l´acte de celebració dels 18 anys de la Plataforma en Defensa de l´Ebre

Prop de 3.000 persones d’arreu de les Terres de l’Ebre van participar aquest passat dissabte a Amposta en una jornada festiva, però sobretot reivindicativa

Prop de 3.000 persones d’arreu de les Terres de l’Ebre van participar aquest passat dissabte a Amposta en l’acte de celebració dels 18 anys de la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

La de dissabte va ser una jornada farcida d’activitats per a tots els públics, amb jocs infantils, exhibicions de ball, espectacles de pallassos, tallers de circ, l’actuació dels castellers Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i la colla de diables Lo Minotaure. No podia faltar la música, amb les rondalles de Sílvia Ampolla, Sofia Morales, Imma de Sopa i Guardet, acompanyats de la rondalla Suc d’Anguila. Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries no van faltar a la cita, en aquesta ocasió amb la companyia de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta. La festa va continuar amb Xeics, Mascarats, Los Sirgadors, Èric Vinaixa i Pepet i Marieta, que van presentar la cançó de ‘La força de l’Ebre’, el nou himne del moviment antitransvasament.

Però la de dissabte també va ser una jornada reivindicativa per mantenir més viva que mai la defensa del riu, sobretot després que el Tribunal Suprem hagi desestimat el recurs contenciós administratiu contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre presentat l’any 2016.





T´agrada cantar?