La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

10/JUL/2019

L´Obra Social de La Caixa col·labora amb l´Escola de Música de la Unió Filharmònica

La fundació ha fet una aportació econòmica de 3.000 euros al projecte «Construint una escola de música inclusiva»

Obra Social de La Caixa ha fet entrega aquest matí d´un ajut econòmic de 3.000 € a l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta. L´import es destinarà al projecte «Construint una escola de música inclusiva». 

Una escola on puguem compartir i gaudir de la música, prioritzant la detecció i supressió progressiva de barreres en l´aprenentatge, que promou l´accés universal a l´educació musical i el dret a l´èxit educatiu. Una formació musical que contempla les diferents necessitats, interessos i capacitats de cada persona, a través d´eines i estils pedagògics pensats per a treballar en la diversitat. La inclusió comença acceptant les diferències, celebrant la diversitat i promovent el tracte equitatiu de cada alumne.

Jordi Gasparin i Anna Barberà de l´Oficina Store de CaixaBank a Amposta i la presidenta de la Fila, Núria Gómez, han formalitzat aquest matí l´acord de col·laboració.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > L´Obra Social de La Caixa col·labora amb l´Escola de Música de la Unió Filharmònica



T´agrada cantar?