La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

1/FEB/2020

Tornen les colònies musicals

Les dates previstes seran del 20 al 22 de març 2020. Aquí trobareu la butlleta d´inscripció

Des de l’Escola de Música estem organitzant, per onzè any consecutiu, una estada de tres dies i dues nits a la Casa de Colònies l´Alberg de Sant Carles de la Ràpita.

En aquestes colònies musicals que us proposem, coincidiran diferents escoles de música, algunes ja ens han confirmat la seva assistència i esperem que siguin moltes més les implicades en aquest projecte.

El claustre de professors, juntament amb l’APIMA, hem pensat que seria una excel·lent oportunitat per treballar conjuntament totes les escoles i compartir experiències entre els alumnes, és per això que us volem convidar a participar d´aquestes colònies.

Les dates previstes seran del 20 al 22 de març 2020. El preu d’aquestes estades és de 80,00 € (vuitanta euros) inclou l´estada del cap de setmana amb tot inclòs. L’APIMA contribuirà amb 20,00 euros per als seus associats (preu soci APIMA: 60,00 euros). La resta d´informació, així com el material necessari us serà enviat per correu electrònic més endavant.

La data límit d’inscripció és el dia 18 de març 2020. Us podeu descarregar la butlleta d´inscripció.

Us animem a participar i esperem comptar amb la vostra assistència. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la vostra disposició.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Tornen les colònies musicals



T´agrada cantar?