La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

11/MAR/2020

COMUNICAT: S´ajornen les colònies musicals

Davant les notícies d´afectació del Coronavirus (COVID- 19) a Catalunya i, seguint les recomanacions de mesures preventives del Departament d’Educació, des de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, hem cregut convenient ajornar les colònies musicals que estava previst realitzar els dies 20, 21 i 22 de març 2020

COMUNICAT


Benvolguts pares i mares,

Davant les notícies d´afectació del Coronavirus (COVID- 19) a Catalunya i, seguint les recomanacions de mesures preventives del Departament d’Educació, des de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, hem cregut convenient ajornar les colònies musicals que estava previst realitzar els dies 20, 21 i 22 de març 2020.

El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.

Pel que fa al pagament de la inscripció a les colònies, podeu adreçar-vos a la secretaria de la Fila i se us retornarà l’import.

Per a qualsevol dubte al respecte, restem a la vostra disposició.


Amposta, 11 de març de 2020


Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > COMUNICAT: S´ajornen les colònies musicals






T´agrada cantar?