La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

1/SET/2020

Presentació del curs escolar 2020/2021

Dimecres 9 de setembre a les 20 h a l´auditori de la Societat


Benvolgudes i benvolguts,

Des de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta estem treballant per començar el nou curs 2020/2021, en la màxima normalitat i seguretat.

Tot i que abans de començar-lo, us volem avançar la data de l´acte d´inauguració i presentació del curs, que serà el dimecres, 9 de setembre 2020 a les 20 h. Des del claustre de professors, us demanem la màxima assistència, perquè us informarem de totes les mesures higienicosanitàries que s’establiran durant aquest curs.

Pel que fa a les classes, començaran el dilluns, 14 de setembre 2020 i us recordem que per aquest nou curs continuarem amb tota l´especialitat instrumental de vent fusta, vent metall, corda fregada, corda polsada i percussió. A més, es podrà assajar amb les diferents formacions de la nostra escola, com són la Banda Juvenil, l´Orquestra de Guitarres, l´Orquestra de Corda i els diferents conjunts instrumentals.

També continuarem impartint classes per a adults, adreçades a persones sense coneixements musicals però amb una gran il·lusió per aprendre música i també, classes de jota, cant popular i vers improvisat.

I aquest curs, continuarem amb el projecte “Construint una escola de música inclusiva” amb la finalitat de compartir i gaudir de la música, prioritzant la detecció i supressió progressiva de barreres en l’aprenentatge musical, contemplant les diferents necessitats, interessos i capacitats de cada persona, a través d’eines i estils pedagògics pensats per a treballar en la diversitat.

Per a més informació sobre el curs 2020/2021 o si encara no heu formalitzat la matrícula, podeu passar per la secretaria de l´escola (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h).

Cordialment,

J. Jacint Gisbert i Serrat
DIRECTOR DE L’ESCOLA DE MÚSICA



T´agrada cantar?