La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/NOV/2020

Els concerts del 26è Cicle de Música Ciutat d´Amposta ja tenen noves dates

Les restriccions decretades el passat mes d’octubre van portar a l’ajornament dels concerts. La nova programació arrencarà al Pont de la Puríssima, així, el dissabte 5 de desembre tindrà lloc el concert d’Ubaldo i el dimarts 8 de desembre serà el torn de Sommeliers

Les mesures decretades el passat mes d’octubre per combatre els contagis de la Covid 19, van obligar a ajornar els concerts previstos en el Cicle de Música Ciutat d’Amposta. Després de l’entrada en vigor del nou Pla d’Obertura que autoritza la realització d’activitats culturals, la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta, entitat organitzadora del cicle, ja té programades noves dates per als concerts.

El dissabte 5 de desembre a les 20 hores, el músic ampostí Ubaldo (Andreu G. Serra), presentarà CASA, el seu darrer treball i el més personal, creat i enregistrat mentre vivia a Brussel·les. El passat mes de setembre el disc es presentava a una edició especial del Sónar Festival, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i al mes de juliol es va poder escoltar al Centre d’Art Lo Pati.

Sommeliers actuarà el dimarts 8 de desembre, però en aquesta ocasió, el concert es farà a les 19 h. La rapitenca Teresa Noguerón és una de les components d’aquest quintet femení que han programat un repertori on combinaran la música del nou disc que estan preparant, amb versions de temes d’estils ben diferents, unes versions que van començar en CDs anteriors i en una iniciativa de gravar els seus temes preferits a casa, SomACasa.

El tercer concert del Cicle tindrà lloc el dissabte 12 de desembre a les 20 hores amb Marta & Gregori, duet integrat per Josep Farnós (guitarrista de Xeic!, Raïna, Vitruvi i Kontrol Antidòping) i Marc Sendra (guitarrista de Raïna, Vitruvi i Eric Vinaixa), dos músics de la Ribera d’Ebre amb una dilatada trajectòria musical. Amb “Del cap ençà” ens proposen un viatge per la història de la música popular del nostre país, des de principis dels anys seixanta fins a l’actualitat.

La programació del desembre acabarà amb la ulldeconenca Laura Guarch. Serà el dia 19 a les 20 hores amb la presentació del seu disc Nàufrags, produït braç a braç amb el multiinstrumentista, compositor i productor Chris Murphy a Londres. En el disc, sons de sintetitzador i percussió electrònica conviuen amb instruments acústics de gran dinamisme i expressivitat.

El dissabte 9 de gener el Cicle de Música continuarà amb el concert de l’ampostina Keila que, tal com es va programar inicialment, tindrà caràcter solidari. L’entrada tindrà un preu d’1 euro a benefici del Projecte Emma. Aquest concert s’afegirà a la llista d’iniciatives solidàries que s’estan organitzant a les Terres de l’Ebre per recaptar fons per finançar el projecte de recerca contra el càncer de mama que han endegat investigadors del territori.

Tancarà el Cicle de Música el quartet de jazz del músic deltebrenc Tomàs Fosch. L’organització està en contacte amb el quartet per programar una nova data per al concert, que segurament serà dins del mateix mes de gener.

L’aforament dels concerts serà el que estableixen els diferents trams del Pla d’Obertura (entre el 50 i el 70%) i es prendran les mesures de seguretat que en cada moment indiquen les autoritats sanitàries, com l’ordenació de l’aforament amb la distància física, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i l’ús obligatori de la mascareta durant tot el concert.

S’han aplicat preus populars a les entrades, que tenen un preu de 5 euros (4 euros amb carnet jove). L’abonament per a 5 dels 6 concerts del Cicle té un preu de 20 euros (15 euros amb carnet jove). A més, els socis de la Unió Filharmònica tenen l’entrada gratuïta. El concert solidari de Keila no s’inclou dins del preu de l’abonament i tampoc està subjecte a la gratuïtat dels socis.

Les entrades es poden reservar al web www.lafila.cat/ciclemusica2020 i també a la secretaria de la Fila. Tots els concerts tindran lloc a l’auditori de la societat (carrer Miralles, 4-10 d’Amposta).

El Cicle de Música Ciutat d’Amposta està organitzat per la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Els concerts del 26è Cicle de Música Ciutat d´Amposta ja tenen noves dates




T´agrada cantar?