La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

28/DES/2020

Acabem el 2020 amb música en directe

Ahir diumenge, l’auditori de la Unió Filharmònica va acollir el concert de Nadal a càrrec de l’orquestra Los Forasteros. Gràcies a tot el públic que ens va acompanyar i enhorabona als músics i cantants de l’orquestra pel gran concert

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Acabem el 2020 amb música en directe

Ahir diumenge, l’auditori de la Unió Filharmònica va acollir el concert de Nadal a càrrec de l’orquestra Los Forasteros. Gràcies a tot el públic que ens va acompanyar i enhorabona als músics i cantants de l’orquestra pel gran concert. Els 365 euros en donatius aniran destinats a la Marató de TV3.

I és que, escoltant bona música en directe, va ser una molt bona manera d’acomiadar els últims dies del 2020. Un any que quedarà gravat a la nostra memòria com l’any que va capgirar les nostres vides. La Fila, com totes les entitats, també ha vist trasbalsada la seua activitat. I de quina manera! La coral i la banda de música han hagut d’aturar els assajos i s’hi han cancel·lat les activitats i concerts com el concert de Primavera, el tradicional Concert de Bandes a la plaça de l’Ajuntament o la celebració de Santa Cecília.

L’escola de música ha hagut d’adaptar-se a la nova situació, però amb la implicació del professorat, alumnes i famílies, han fet fàcil un curs que es presentava molt difícil.

Amb ajornaments i canvis de dates hem pogut començar el Cicle de Música, gaudint del contacte directe del públic amb els cantants i músics que ens ha permès, per uns moments, oblidar-nos d’una pandèmia que ha condicionat el nostre dia a dia.

La situació sanitària encara és complexa, no podem abaixar la guàrdia, però l’inici ahir de les primeres vacunacions contra la Covid-19 obre l’esperança a què, a poc a poc, anirem sortint d’aquest gran atzucac. Que el 2021 sigue l’any que ens retorne a fer allò que més ens agrada a la Fila: fer música, fer cultura i cultivar grans amistats.

Bon Any, molta salut i molta música!


ÀLBUM DE FOTOS DEL CONCERT


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Acabem el 2020 amb música en directe






T´agrada cantar?