La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

14/MAR/2021

Ubaldo presenta a la Fila Casa, el seu últim treball

El concert, programat dins del Cicle de Música per a l´octubre de 2020, s´ha hagut d´ajornar i reprogramar en diverses ocasions a causa de la situació sanitària

Tres ajornaments i quatre dates reprogramades d´aquest concert a causa de la pandèmia de la Covid-19. El concert que havia d´encetar l´octubre passat el 26è Cicle de Música Ciutat d´Amposta, finalment es va poder celebrar ahir dissabte al vespre a l´auditori de la societat. 

Ubaldo, l´alter ego d´Andreu Garcia Serra, va presentar Casa, el seu tercer i últim disc i ho va fer precisament a la "casa" on va aprendre les primeres notes musicals. 

Casa és un disc de canvis. Andreu  busca sentir-se lliure per poder fer música i amb aquest propòsit ha viscut en pocs anys en diversos llocs. Aquest àlbum es concep coincidint amb l´arribada al seu últim destí, Brussel·les, i es converteix en el diari sonor d´aquest període.

A l´àlbum es busca un punt de trobada entre les dues definicions que té "casa": l´edificació que habitem i el lloc on sentim que pertanyem. Casa és el lloc que Ubaldo es construeix i on persegueix aconseguir l´equilibri entre l´interior i l´exterior. La capacitat expansiva d´Andreu es redueix aquí a gestos més precisos i elementals i l´expressivitat que li és tan característica tendeix a essencialitzar-se i alhora evita la perfecció formal.  El resultat és una música plena de sons atmosfèrics i folk d’avantguarda que generen composicions a la recerca de l’essència i la coneixença d’un mateix.

Un disc que ens obre les portes a la música experimental, que ens sacjesa per fer-nos obrir la oïda i la ment a noves sensacions. I és que precisament és això el que pretén l´art.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Ubaldo presenta a la Fila Casa, el seu últim treball



T´agrada cantar?