La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/ABR/2021

Primer Premi per al pasdoble “A la Plaça” del compositor d’Amposta Lionel Beltrán-Cecilia

Va aconseguir el primer premi del XXIX Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles “Villa de Pozo Estrecho” i la menció d’honor al millor pasdoble atorgat pels músics de la Sociedad Artístico Musical “Santa Cecilia” de Pozo Estrecho (Cartagena)

El compositor d’Amposta Lionel Beltrán-Cecilia va aconseguir el primer premi del XXIX Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles "Villa de Pozo Estrecho", celebrat en aquesta localitat murciana. Un prestigiós certamen organitzat per la Asociación de Vecinos de Pozo Estrecho amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cartagena i que és tot un referent a nivell internacional, tenint en compte les 29 edicions realitzades i que ha comptat amb 56 obres presentades, arribades de tota la geografia nacional i d’altres països com França, Bèlgica, Portugal, Itàlia o Finlàndia.

Lionel Beltrán-Cecilia va ser un dels tres compositors que van passar a la final, celebrada a la tarda de dissabte passat, 24 d’abril, al centre cívic de Pozo Estrecho. Ho va aconseguir gràcies al seu pasdoble titulat "A la Plaça", un petit instant de sensacions musicals sobre l’entrada a la plaça on es realitza el concert entre les dues bandes de música de la seva ciutat natal, que es va guanyar el favor d’un jurat format per cinc experts en la matèria. Finalment, una vegada que la Sociedad Artístico Musical Santa Cecília va interpretar les tres obres finalistes, el compositor d’Amposta es va alçar amb el primer premi, dotat amb 1.200 euros, diploma i trofeu i amb el diploma de la menció d’honor al millor pasdoble del certamen atorgat a votació pels músics de la Societat Artístic Musical Santa Cecília de Pozo Estrecho.

Premis d’anteriors edicions del certamen:

  • 2n Premi al XXII Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles "Villa de Pozo Estrecho" (2014)
  • 3r Premi al XXVI Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles "Villa de Pozo Estrecho" (2018)
  • Diploma d’Honor al XXVI Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles "Villa de Pozo Estrecho" (2018)
  • Finalista al XXVII Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles "Villa de Pozo Estrecho" (2019)
  • Finalista al XXVIII Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles "Villa de Pozo Estrecho" (2020)




T´agrada cantar?