La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

CONCERT DE LA BANDA A LES FESTES DEL BARRI DEL CENTRE

El pregó, a càrrec de Vicent Caballé, i el concert, a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, van donar el tret de sortida a les Festes del Barri del Centre 2010. La plaça Adolf Ventas va ser el lloc escollit per celebrar aquests dos actes, un escenari diferent a l´habitual, degut a les obres del nou pàrquing soterrat.

Després del pregó va començar el concert de la Banda, a càrrec dels setanta músics assistents i dirigits per Carles Royo, que van oferir al nombrós públic assistent un repertori format per sardanes (Bell Penedès i Dalt les Gavarres) , sarsueles (El baile de Luis Alonso i una selecció de la Gran Via) i bandes sonores de pe·lícules (Vuit i mig i el Conde de Montecristo).
Les Festes del Barri del Centre encenten les festes de tots els barris d´Amposta. Les properes seran les de l´AAVV de l´Acollidora (en les que la Banda de la Fila oferirà també un concert), les del barri del Grau (la Fila farà acompanyarà la processó), les del barri de la Vila i per acabar les del barri de les Quintanes (al voltant de la Diada).
Concert de la Banda de Música a les Festes Barri del Centre.


T´agrada cantar?