La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

24/ABR/2010

CONCERT DE SANT JORDI 2010

La celebració de Sant Jordi, patró de Catalunya, va continuar a casa nostra amb el tradicional Concert de Sant Jordi, a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica.

La sardana Les Gavarres del mestre Juli Garreta, va encetar el concert per continuar amb la sarsuela: La boda de Luis Alonso, el Baile de Luis Alonso i La Gran Via. La segona part del concert va estar precedida per l´acte de presentació de la Pubilla de la Fila 2010/11, Raquel Palacios i l´entrega d´una caixeta de plata que portava gravat el nom de la Pubilla sortint, Andrea Gallego, qui durant tot l´any 2009/2010 ha representat a la nostra Societat i a més, va ser proclamada Pubilla Major de la nostra ciutat.

L´estrena del pasdoble Montsianell, del músic Tomàs Simóm, va ser la primera de les obres interpretades a la segona part del Concert de Sant Jordi. Aquest pasdoble és guanyador del tercer premi de Pozo Estrecho (Múrcia). Tomàs, per problemes d´agenda, no va poder assistir a l´acte, però durant la presentació del concert se li va fer arribar la felicitació pel premi aconseguit i se´l va encoratjar a continuar en aquesta línia de treball que tan bons resultats està donant.

Obres de Bernstein, One the town i Kees Vlak, Music for a movie picture i per acabar El Conde de Montecristo, d´Otto Schwarz van donar per acabat el concert, dirigit pel mestre Carles Royo.

20100424 Concert de Sant Jordi


T´agrada cantar?