La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

LA FILA AMB... CREU ROJA AMPOSTA

El proper dissabte 6 de març tindrà lloc a l´auditori de la Societat la tercera edició del cicle de concerts benèfics “LA FILA AMB…”, amb l’actuació de la Banda de Música. En aquesta ocasió, el concert anirà destinat a Creu Roja Amposta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA AMB... CREU ROJA AMPOSTA L´actual conjuntura de crisi econòmica,ha provocat un alt nombre de desocupació, creant situacions personals i familiars dramàtiques, per això, si sempre ha estat lloable la tasca que realitzen les entitats de caràcter social, donant suport a les persones més desfavorides, en aquests moments el seu treball es fa imprescindible.

Amb el cicle de concerts "LA FILA AMB…", creat per la Banda de Música de la Unió Filharmònica, es pretén, utilitzant la música com a mitjà, donar suport i reconeixement a aquestes entitats, a la vegada que ofereix, en aquest cas a Creu Roja Amposta, un espai on explicar quina és la tasca solidària que realitza a la nostra ciutat i als col·lectius als qui va dirigida.

L´acte ha de servir també per reconèixer el treball de totes aquelles persones que de forma voluntària col·laboren amb aquestes entitats.

El concert, que començarà a les 22 h, és gratuït i obert a tothom. A l´auditori el públic assistent trobarà una urna on podrà fer la seva aportació econòmica de forma voluntària a benefici de Creu Roja Amposta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA AMB... CREU ROJA AMPOSTA

Més imatges:

CONCERT A BENEFICI DE CREU ROJA


T´agrada cantar?