La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA A SARRAL

El passat dissabte 30 de gener la Banda de Música va desplaçar-se fins a la població de Sarral per oferir un concert durant l´acte de celebració del 50è aniversari de l´Escola Salvador Ninot d´aquest municipi de la Conca de Barberà. Com a fet curiós us direm que és la vila natal de Joan Palau i Miralles, qui fou alcalde d´Amposta. (llegir més...)

Sarral, conegut pel seu vins i caves i també pels tallers i fàbriques d´alabastre, és un municipi d´uns 1.500 habitants envoltat de vinyes, amb carrers estrets. Una mostra él Carrer dels Jueus (els sarralencs diuen que és el més estret de tot l´estat espanyol).

Al voltant de les sis de la tarda va començar l´acte amb els parlaments i després va tenir lloc el concert amb un repertori format per sarsuela, sardanes i música de cinema. El director, Carles Royo, va dedicar el conegudíssim Per molts anys a tots els assistents, donada l´ocasió, que com hem dit celebraven l´aniversari de l´escola del poble. I al final, la interpretació de la Santa Espina, que va arrencar els aplaudiments del públic assistent. Per tancar l´acte es va oferir un piscolabis per a tots els assistents i tots els músics van poden degustar el conegut cava de Sarral.

Concert de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta a Sarral


T´agrada cantar?