La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

19/OCT/2010

LA CORAL AQUAE TANCA LES V JORNADES DE LES LLETRES EBRENQUES

La Coral Aquae de la Unió Filharmònica va oferir un petit concert com a cloenda de l´acte "Recuperem la paraula. Tardor literària 2010", celebrat el passat dimarts 19 d´octubre al vestíbul de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, en el marc de les V Jornades de les Lletres Ebrenques, organitzades per la Biblioteca i l´Àrea de Cultura de l´Ajuntament d´Amposta.

La Coral Aquae de la Unió Filharmònica  va oferir un petit concert  com a cloenda de l´acte "Recuperem la paraula. Tardor literària 2010", celebrat el passat dimarts 19 d´octubre al vestíbul de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, en el marc de les V Jornades de les Lletres Ebrenques, organitzades per la Biblioteca i l´Àrea de Cultura de l´Ajuntament d´Amposta.

Durant l´acte, alque van assistir el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i l´alcalde d´Amposta, Manel Ferré, diverses persones relacionades en el món cultural van exercir de lectors d´extractes del llibre de Sebastià Juan Arbó, Terres de l´Ebre.

Les fotografies de l´acte han estat cedides per la Biblioteca S. Juan Arbó.

V Jornades de les Lletres Ebrenques. V Jornades de les Lletres Ebrenques


T´agrada cantar?