La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

14/NOV/2010

V APLEC DE CORALS DE LES TERRES DE L´EBRE A ALCANAR

La Coral Aquae ha participat aquest diumenge en el V Aplec de Corals de les Terres de l´Ebre que el Cor Iobilu d´Alcanar ha organitzat conjuntament amb la Federació Catalana d´Entitats Coral (FCEC).

El Cor Iobilu compleix enguany el seu 20è aniversari i un dels actes d´aquesta celebració ha estat l´organització d´aquesta edició de l´Aplec de Corals de les Terres de l´Ebre.

Al matí, al Centre Cívic, les quatre corals participants han fet l´assaig de les peces del cant comú. Després, han fet una visita guiada a la Casa O´connor d´Alcanar que s´ha allargat fins quasi les dues del migdia, moment en el qual s´ha començat a servir el dinar de germanor que han compartit els cantaires.

El concert ha començat a les 6 de la tarda amb la Coral Aquae de la Fila, seguida de la Coral de la Lira Ampostina, el Cor Juvenil de la Coral Sant Sebastià de Vinaròs i el Cor Iobilu. Cadascuna de les formacions ha cantant tres cançons. Per acabar, tots els cantaires han cantat la sardana Tot baixant per la drecera, El Llagut (popular vinarosenca) i El Cant de la Senyera.

Abans del Cant de la Senyera, el president del Cor Iobilu ha fet entrega als presidents i representants de les corals d´un record de l´Aplec i als directors i directores de dos cd´s del Cor Iobilu.

Després del concert s´ha ofert un refrigeri als cantaires.

20101114 V Aplec Corals de les Terres de l´Ebre a Alcanar


T´agrada cantar?