La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

3/FEB/2010

PROGRAMA TU AJUDES DE CAIXA TARRAGONA 2010

La Fila ha presentat el projecte “Un alumne, un instrument” al Programa TU AJUDES de l´Obra Social de Caixa Tarragona. Aquest projecte té com a objectiu adquirir instruments per a que tots els alumnes de l´escola de música amb edat d’iniciar les classes d´instrument pugui fer-ho. 03FEB2010

La Fila ha presentat el projecte “Un alumne, un instrument” al Programa TU AJUDES de l´Obra Social de Caixa Tarragona. Aquest projecte té com a objectiu adquirir instruments per a que tots els alumnes de l´escola de música amb edat d’iniciar les classes d´instrument pugui fer-ho. Hi ha instruments com son la trompa, trombó, bombardí i tuba que el seu elevat cost condiciona als pares en el moment de decidir quin és l´instrument que tocarà el seu fill o filla. A més, hi ha instruments de metall que tenen alguns inconvenients, un d´ells és el volum de l´instrument i l´altre, que potser és el més important, el seu cost.  La disponibilitat d’aquests instruments facilitaria que els alumnes poguessin provar-los per tal que els professors poguessin veure la seva adaptació abans que els pares i mares facin la inversió d’adquirir l’instrument.

El Programa Tu Ajudes presenta una innovadora i participativa manera de fer Obra Social: són els mateixos clients de Caixa Tarragona qui decideixen el destí de part dels recursos econòmics votant el projecte que han escollit. Per votar el projecte presentat per la Fila “Un alumne, un instrument”, has de fer-ho al número 1035. El període per votar és entre el dia 1 de març i el 15 d´abril. Pots fer-ho a través de la teva oficina de Caixa Tarragona, per caixer automàtic o per Internet. A la secretaria de l´escola trobaràs butlletes de participació.

Trobaràs més informació del projecte a http://www.tuajudes.com/votar/1035

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > PROGRAMA TU AJUDES DE CAIXA TARRAGONA 2010T´agrada cantar?