La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/OCT/2011

III TROBADA DE BANDES DE MÚSICA A L´ALDEA

La Banda Juvenil de l´Escola de Música de la Fila va participar ahir dissabte la tarda en la III Trobada de Bandes de Música de l´Aldea, convidada per l´organitzadora de l´acte, l´Agrupació Musical Verge dels Prats.Les altres bandes participants van ser l´Agrupació Musical de Camarles i la Banda de Música d´Algimira.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > III TROBADA DE BANDES DE MÚSICA A L´ALDEALa Banda Juvenil de l´Escola de Música de la Fila va participar ahir dissabte la tarda en la III Trobada de Bandes de Música de l´Aldea, convidada per l´organitzadora de l´acte, l´Agrupació Musical Verge dels Prats.Les altres bandes participants van ser l´Agrupació Musical de Camarles i la Banda de Música d´Algimira.

Les quatre formacions van sortir en cercavila de diferents punts de fins arribar a l´Ajuntament de l´Aldea on els esperaven les autoritats municipals. Després d´interpretar una peça (en el cas de la Fila, un pasdoble), es obsequiar amb un llaç per a la bandera commemoratiu de la trobada.

Després van marxar totes fins al pavelló esportiu on va tenir lloc el concert, interpretant dues obres cada banda. En acabar i per tal d´agraïr la participació de tots els músics, l´amfitriona de l´acte, l´Agrupació Musical Verge dels Prats, va obserquiar-los amb un refrigeri.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > III TROBADA DE BANDES DE MÚSICA A L´ALDEA

Més imatges:

III Trobada bandes de música de L´Aldea


T´agrada cantar?