La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

5/FEB/2011

NADAL AL MES DE FEBRER

La coral Aquae va organitzar un sopar el passat dissabte 5 de febrer per celebrar el Nadal. Sí, ja sabem que estem més prop de la Setmana Santa que no pas del Nadal, però un bon refredat de la directora, Núria Ferré, no va fer possible celebrar-lo en aquelles dates.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > NADAL AL MES DE FEBRERLa coral Aquae va organitzar un sopar el passat dissabte 5 de febrer per celebrar el Nadal. Sí, ja sabem que estem més prop de la Setmana Santa que no pas del Nadal, però un bon refredat de la directora, Núria Ferré, no va fer possible celebrar-lo en aquelles dates.

Els components de la Coral i les seves parelles no van voler deixar passar l´oportunitat de passar una bona estona tots junts gaudint del sopar que va preparar Agustí Gil, el nou encarregat del Bar de la Fila. Al final del sopar no va faltar el tradicional brindis amb cava per desitjar un Bon Any ni tampoc les rondalles que va cantar Joan Díaz.

Sopar de la Coral Aquae a la Fila


T´agrada cantar?