La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

5/MAR/2011

CARNAVAL 2011: VIVA MÉXICO!!!!!!!!!!!! Andelé !!!!!

La Fila va tornar a participar enguany en el Carnaval d’Amposta, que es va celebrar el passat dissabte 5 de març. Vestits de mexicans i mexicanes i amb una furgoneta guarnida com si fos una caseta i la música de ranxeres i corridos, els participants en la comparsa de la Fila van desfilar, juntament amb la resta de comparses per l’Avinguda de la Ràpita fins arribar al Pavelló Firal on la festa va c

La Fila va tornar a participar enguany en el Carnaval d’Amposta, que es va celebrar el passat dissabte 5 de març. Vestits de mexicans i mexicanes i amb una furgoneta guarnida com si fos una caseta i la música de ranxeres i corridos, els participants en la comparsa de la Fila van desfilar, juntament amb la resta de comparses per l’Avinguda de la Ràpita fins arribar al Pavelló Firal on la festa va continuar amb un ball.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CARNAVAL 2011: VIVA MÉXICO!!!!!!!!!!!! Andelé !!!!!

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CARNAVAL 2011: VIVA MÉXICO!!!!!!!!!!!! Andelé !!!!!

Més imatges:

Carnaval 2011


T´agrada cantar?