La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

10/ABR/2011

II COLÒNIES MUSICALS LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTA

Els alumnes de l´Escola de Música i de la Banda Juvenil de la Unió Filharmònica vam realitzar les II Colònies Musicals juntament amb cinc escoles més de diferents punts de Catalunya. Aquestes Colònies, organitzades per la Unió Filharmònica, es van celebrar a l´Alberg de Sant Carles de la Ràpita els dies 8, 9 i 10 d´abril.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > II COLÒNIES MUSICALS LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTA

Els alumnes de l´Escola de Música i de la Banda Juvenil de la Unió Filharmònica vam realitzar les II Colònies Musicals juntament amb cinc escoles més de diferents punts de Catalunya. Aquestes Colònies, organitzades per la Unió Filharmònica, es van celebrar a l´Alberg de Sant Carles de la Ràpita els dies 8, 9 i 10 d´abril, les quals finalitzaren amb un concert realitzat per tots els músics de les diferents escoles a l´auditori de la Fila.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > II COLÒNIES MUSICALS LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTALes escoles que ens van acompanyar van ser les següents: l´Escola de Música de Barcelona, l´Escola Gymúsic de Barcelona, l´Escola de Música Municipal de Salou, l´Escola de Música de l´Atmella del Vallès i l´Escola de Música Municipal del Perelló i la La Banda Juvenil de la Unió Filharmònica.

Durant els tres dies, tots els músics vam gaudir de noves experiències. Vam fer nous amics/es, amb els quals vam poder gaudir de la música tots plegats. Vam realitzar un seguit d´assajos per poder millorar la interpretació de les diferents peces que vam tocar. Aquests assajos foren dirigits per el director de la Banda Juvenil de la Unió Filharmònica: Jacint Gisbert Serrat, el qual va intentar rectificar tots els errors que nosaltres els músics anàvem realitzant. Tot i això, també cal destacar la feina que van realitzar els directors de les altres escoles, que també ens van ajudar en tot moment i que gràcies a ells vam poder realitzar un concert fantàstic.

Després de finalitzar els assajos de tot el dia, com no, tocava organitzar una mica de "festa". Tots nosaltres, estem agraïts als professors, ja que van tenir que aguantar les nostres "xerrameques" i "carreres", que vam realitzar per les habitacions i passadissos de tot l´Alberg.

També cal agrair l´esforç que han fet tots els cuiners i cuineres, ja que el menjar va estar deliciós en totes i cada una de les menjades. L´últim dia vam replegar tot el material de l´alberg i vam fer mitja volta cap Amposta, on allí a les 5 de la tarda vam realitzar el concert. En el concert vam interpretar les peces següents: Sones Musicales (pasdoble de Jose Maria García), Abba Cadabra (de J. De Mey), Cabaret, Disco Lives (de Jugednmusik Lyss), Baby Elephant Walk (de Henry Mancini) i Queen in Concert (de Jay Bocook). Cal destacar que la peça Queen in Concert en principi no estava al guió, però finalment vam decidir interpretar-la, ja que així ens ho va demanar el públic al final del concert.

Després de tot això ens esperava un entrepà ben bò i un feliç viatge de tornada amb ganes de que siguin ja les pròximes colònies!!!

 

Autor de l´article: Marc Tonda

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > II COLÒNIES MUSICALS LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTA

Més imatges:

II Colònies Musicals La Unió Filharmònica d´Amposta

 

Informació relacionada:

 



T´agrada cantar?