La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

30/ABR/2011

LA BANDA DE MÚSICA A LES FESTES DE SANT MARC DE MASPUJOLS

El passat dissabte 30 d’abril la tarda, la Banda de Música es va desplaçar fins al municipi de Maspujols (situat a pocs quilòmetres de Reus) per oferir un concert inclòs en la programació dels actes de les Festes de Sant Marc d’aquesta petita població del Baix Camp.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA BANDA DE MÚSICA A LES FESTES DE SANT MARC DE  MASPUJOLSEl passat dissabte 30 d’abril la tarda, la Banda de Música es va desplaçar fins al municipi de Maspujols (situat a pocs quilòmetres de Reus) per oferir un concert inclòs en la programació dels actes de les Festes de Sant Marc d’aquesta petita població del Baix Camp. Després de descarregar els instruments de l’autocar, només va quedar una petita estona per descansar un moment i pendre alguna cosa al Casal Municipal’.

A les 7 de la tarda, al pavelló poliesportiu va començar el concert, dirigit per Carles Royo, amb un repertori que va iniciar amb les sardanes i , seguida del pasdoble i (aquest darrer, obra del músic Lionel Beltrán). Va continuar amb , un obra amb tres temps també d’un altre músic de la Fila, Tomàs Simón. Per acabar, l’obra del compositor mexicà Arturo Márquez .

Davant l’entusiasme del públic assistent, el director va decidir oferir coma bis la coneguda i aplaudida sardana delmestre Morera . L’alcalde del municipi, Josep Rabascall, va felicitar al director i als músics pel concert i es va declarar sorprés per la varietat i qualitat del repertori que va poder escoltar durant la quasi hora i mitja que va durar l’actuació.

Concert a Maspujols (Baix Camp)


T´agrada cantar?