La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

6/MAI/2011

AMB EL CONCERT DE SANT JORDI, LA FILA PRESENTA A LA PUBILLA 2011/2012

Encara que havien passat alguns dies de la festivitat, el divendres 06 de maig a la nit, a l’auditori, es va celebrar el tradicional Concert de Sant Jordi, aquest canvi de data ha estat degut a les activitats que s’han desenvolupat a la nostra societat en les darreres setmanes, incloent les sortides de la banda.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > AMB EL CONCERT DE SANT JORDI, LA FILA PRESENTA A LA PUBILLA 2011/2012Encara que havien passat alguns dies de la festivitat, el divendres 06 de maig a la nit, a l’auditori, es va celebrar el tradicional Concert de Sant Jordi, aquest canvi de data ha estat degut a les activitats que s’han desenvolupat a la nostra societat en les darreres setmanes, incloent les sortides de la banda. Que com molts sabran ha participat amb l’Agència Catalana de Turisme en el marc de l’Any de Catalunya a França realitzant un concert a la plaça de la Comedie a Montpellier.

El concert que va constar de dues parts, va incloure al seu repertori dues obres composades per músics de la nostra banda: La llegenda de Sant Jordi del compositor ampostí Tomàs Simón i Plazas i el pasdoble, Música Mestre! de Lionel Beltran i Cecília. A més d’aquestes dues peces, la banda de música va interpretar: Núria (sardana), Agua Azucarillos y Aguardiente (Selecció de sarsuela), Simfonia XIX (preludis i ostinats) i Danzón nº2 (Danzón Cubano).

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > AMB EL CONCERT DE SANT JORDI, LA FILA PRESENTA A LA PUBILLA 2011/2012Constituint d’aquesta manera un concert dinàmic amb obres variades i que varen resultar del grat de tothom. Coincidint amb la mitja part, és va presentar públicament a Xènia Benet i Gisbert com la Pubilla de La Unió Filharmònica d’Amposta 2011/2012, qui representarà durant tot l’any a la Societat en els diferents actes que s’organitzen a la mateixa, així com a la resta d’actes que l’Ajuntament d’Amposta pugui celebrar. La presidenta de la Fila, Núria Gómez i Pujol va fer els honors de posar-li la banda de pubilla, així com fer entrega d’un joier de plata a Raquel Palacios per a que guardi el record d’aquest pas per la història de la Fila i en agraïment a tot aquest any que ha estat representant a la nostra societat. També les va obsequiar amb una rosa a concert de Sant Jordi.

Després va començar la segona part amb la Banda de Música, dirigida per Carles Royo i Baiges que van continuar amb el repertori que els músics havien preparat per gaudir tots junts d’aquest concert. Un cop finalitzada aquesta segona part es va demanar la presència de la presidenta de la Fila i de les dues pubilles per poder fer entrega d’una rosa al director de la Banda de Música pel treball que està realitzant, a més amés es va fer un agraïment públic als dos compositors de la nostra banda, Tomàs Simón i Lionel Beltran, encoratjant-los per a que continuen en aquesta tasca i nosaltres puguem gaudir de les seves composicions.

D’aquesta manera es va donar per acabat aquest concert, però encara faltava un bis en el que la banda ens va voler sorprendre, interpretant uns compassos de l’obra el Danzón nº 2 que varen fer aixecar al públic degut al ritme que aquest fragment transmet de dinamisme i frescura que ja ens evoca l’entrada de la primavera, introduint així tota una serie d’activitats que la societat està organitzant per aquests propersmesos d’estiu.

Més imatges:

Concert de Sant Jordi 2011


T´agrada cantar?