La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/MAI/2011

CONCERT CORAL DE PRIMAVERA 2011

Un concert que s’ha convertit en tradició dins les activitats de la Societat és el que organitza la Coral Aquae cada any per celebrar la Primavera, i on s’aprofita per convidar corals, tant de la nostra comarca com d’altres indrets, creant així lligams de germanor.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CONCERT CORAL DE PRIMAVERA 2011Un concert que s’ha convertit en tradició dins les activitats de la Societat és el que organitza la Coral Aquae cada any per celebrar la Primavera, i on s’aprofita per convidar corals, tant de la nostra comarca com d’altres indrets, creant així lligams de germanor.

Aquest cop la nostra amfitriona, que va aprofitar aquest concert de primavera per estrenar el nou vestuari, va tenir com a corals convidades a la Coral Verge Font de la Salut de Traiguera i Coral Sant Blai de Bot que varen realitzar el seu concert a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta el passat dissabte dia 21 de maig 2011.

Totes elles ens van oferir un repertori variat i van fer gaudir al públic amb les seves veus. Interpretant tant cançons tradicionals com d’autor, algunes d’elles acompanyades al piano per Tomàs Simón Plazas. Per finalitzar aquest concert de primavera, totes les corals ens van oferir un cant comú, en aquesta ocasió les cançons escollides van ser: per tu jo cantaria, dirigit per José Sanz Vidal i Canticorum Iubilo dirigit per Joan Manuel Martínez Piñol .

En totes dues vàrem poder gaudir del conjunt de veus format permés de 100 cantaires a l’escenari, moment que es va aprofitar per fer entrega d’una rosa a cadascun dels directors: J. José Sanz de la Coral Verge de la Salut de Traiguera. Joan Manuel Martínez de coral Sant Blai de Bot i Núria Ferré de la coral Aquae de la Unió Filharmònica d’Amposta.

La Coral Aquae per agrair la visita d’aquestes corals es va oferir un refrigeri tant aviat com es va finalitzar el concert, d’aquesta manera sempre s’aprofita per coneixes una mica més i compartir una estona de la seva afició en comú.

Més imatges:

Concert Coral de Primavera


T´agrada cantar?