La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/MAI/2011

AUDICIÓ DEL GRUP DE GUITARRES A LA CRIPTA DE L´ESGLÉSIA DE LA REPARACIÓ DE TORTOSA

 

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > AUDICIÓ DEL GRUP DE GUITARRES A LA CRIPTA DE L´ESGLÉSIA DE LA REPARACIÓ DE TORTOSAEls passats díes 20, 21 i 22 de maig els alumnes de l’aula de guitarra de l’escola de La Unió Filharmònica van fer una estada de colònies a l’albert Sant Crist de la Mar de Benicarló en companyia d’alumnes de guitarra de La Lira Ampostina. La finalitat era en primer lloc conviure i passar-ho bé, cosa que es va aconseguir abastament, i preparar de manera conjunta un material per a poder interpretar-lo el passat divendres 27 demaig a Tortosa. El concert va tindre lloc a la Cripta de la Esglèsia de la Reparació de Tortosa (un entorn idoni tant per l’acústica comper la bellesa delmateix), en un intercanvi amb l’aula de guitarra del Conservatori de Tortosa. Els diferents grups van tocar el seus respectius programes, i de forma conjunta la obra Passeig, dirigida pel seu compositor i professor del Conservatori Peregrí Portolés.

Els alumnes de la Fila i de la Lira van estar dirigits i acompanyats pel professor Carles Casòliva. Al finalitzar l’acte, el professor del Conservatori , Sàndal Campàs, va fer entrega d’un record de l’intercanvi als representants de les societatsmusicals ampostines.

El proper diumenge 12 de juny a les 12 del migdia, la Coral Aquae cantarà durant la missa de coronació canònica de la Verge de l.Ermita de l.Aldea, ordenada pel Papa Benet XVI i oficiada pel Bisbe de Tortosa, Xavier Salinas.

Més imatges:

Audició del grup de guitarres a la cripta de l´església de la Reparació de Tortosa


T´agrada cantar?