La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

18/JUN/2010

CANTATA: «On és la música?»

 

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CANTATA: <i>«On és la música?»</i>El matí del divendres 11 de juny, com ja és habitual, es va fer la representació de la cantata Infantil "On és la música" dirigida a totes les escoles de primària d´Amposta, i va anar a càrrec dels xiquets i xiquetes de la coral infantil de la Fila, dirigida per Núria Ferré. Amb l´acompanyament musical dels professors de l´Escola de Música: Jordi Fontanet (oboè), Tica Abada (flauta), Jacint Gisbert (clarinet), Carlos Casòliva (piano) i Desi Tolós (Saxo).

Aquesta Cantata Infantil forma part de les activitats organitzades per l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta en el marc de les "Set per Sant Joan", setmana d´activitats, concerts, audicions, tallers, etc . que posen el punt final al curs acadèmic.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CANTATA: <i>«On és la música?»</i>La cantata infantil, On és la música? ha arribat aquest any a la seva 11ena. edició, la qual cosa té un significat especial per molt dels nostres alumnes, ja és una tradició dins dels actes de cloenda del curs. És on els alumnes poden oferir tot el treball que han dut a terme durant els curs acadèmic i que forma part de la formació curricular musical, aprenent a treballar la veu d´una forma divertida, al mateix temps que s´impliquen en la posada en escena de la peça escollida i ajuden a confeccionar el vestuari i els decorats.

La segona representació d´aquesta cantata, adreçada al públic en general, es va fer el divendres, dia 18 de juny a les 20,00 h. a l´Auditori de la Fila, una representació que van gaudir especialment els pares i mares i altres familiars dels alumnes de l´Escola.

Més imatges:

Cantata On és la música?


T´agrada cantar?