La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

28/MAR/2011

II COLÒNIES MUSICALS DE L´ESCOLA DE MÚSICA DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTA

Després de l´èxit assolit l´any anterior, l´Escola de Música de la Unió Filharmònica organitza les II Colònies Musicals Unió Filharmònica d´Amposta. Després que els participants, tant els alumnes com professors, valoressin molt positivament aquesta iniciativa, les Colònies es tornaran a fer durant els dies dies 8, 9 i 10 d´abril 2011.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > II COLÒNIES MUSICALS DE L´ESCOLA DE MÚSICA DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTADesprés de l´èxit assolit l´any anterior, l´Escola de Música de la Unió Filharmònica organitza les II Colònies Musicals Unió Filharmònica d´Amposta. Després que els participants, tant els alumnes com professors, valoressin molt positivament aquesta iniciativa, les Colònies es tornaran a fer a l´Alberg de Sant Carles de la Ràpita durant els dies dies 8, 9 i 10 d´abril 2011, on els participants podran gaudir d´uns dies de germanor, combinant estones de lleure amb els els assajos.

Aquesta activitat neix amb l´objectiu de fomentar el gust per la música compartint amb altres bandes juvenils uns dies d´esbarjo, on a més de crear nous lligams amb joves de la mateixa edat i inquietuds, es pugui treballar unes peces aprenent a combinar diferents tipus d´instruments de corda i vent.

Les Escoles que hi participaran en aquestes estades son l´Escola de Música de l´Ametlla del Vallès, l´Escola de Música de Barcelona, l´Escola Gymusic de Barcelona, l´Escola Municipal de Música de Salou i l´Escola Municipal de Música del Perelló (aquestes dues últimes hi participen per primer cop) i l´amfitriona, la Banda Juvenil de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta.

Com a cloenda de l´activitat, el diumenge dia 10 a les 17,00 h. a l´Auditori de la Unió Filharmònica d´Amposta, els alumnes oferiran un concert amb el repertori treballat durant tot el cap de setmana. El concert és gratuït i obert a tothom.



T´agrada cantar?