La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

9/NOV/2011

ACTIVITATS DE L´APIMA

Aquí trobaràs una relació de totes les activitats que organitza o amb les que col·labora l´APIMA.

LA CASTANYADA

Amb la tardor arriba el temps de menjar castanyes, carabasses, panellets i moniatos. A l´Escola també volem celebrar la Castanyada, per això decorem el vestíbul i organitzem una festa on no falten les castanyes torrades.




 

SANTA CECÍLIA

Tota la Societat viu la seva festa més grossa amb la festivitat de la patrona de la música, Santa Cecília. Concerts, missa i dinar de germanor són els actes que s´organitzen amb motiu d´aquesta celebració. Durant el dinar de germanor, l´APIMA organitza un sorteig de regals (obsequis de diferents establiments de la ciutat), entre tots els assistents. El premi més preuat sempre és el pernil.

 

LOTERIA I CISTELLA DE NADAL

Una manera de finançar part de les nostres activitats és la venda de participacions de loteria de la grossa de Nadal i la venda de números per al sorteig d´una cistella amb torrons, cava, neules, ... i el pernil!

 

FESTA DE NADAL

Des de fa molts anys, que vam acordar amb el Pare Noel que l´últim dia de classe, abans de començar les vacances de Nadal, ens faria una visita per repartir regals entre tots els alumnes i els professors de la nostra Escola. Un cop el Pare Noel s´acomida de tots, acabem la festa amb una gran xocolata per a tots els assistents.



 

CARNAVAL

Escollim un tema, amb disfresses que estiguin a l´abast de tothom. I ens trobem per decorar la furgoneta que ens acompanya al llarg de la rua que transcorre des de la plaça Cecília Carvallo fins al pavelló firal on es fa el ball. Busquem no només la participació dels alumnes, sinó també la dels pares. El divertiment està assegurat, animeu-vos!!


 

DIADA DE SANT JORDI


Muntem una barra de bar a la plaça del Castell, l´espai on llibreters i floristes munten les seves parades i altres entitats organitzen diferents activitats per celebrar aquesta jornada. I gaudim del concert que la nostra Banda Juvenil ofereix al final de la tarda.



 

COLÒNIES MUSICALS

Durant un cap de setmana, a l´Alberg de St Carles de la Ràpita, es concentren els alumnes de diferents escoles que participen en aquestes colònies organitzades per l´Escola de Música per assajar, conjuntament, les obres que interpretaran en el concert que té lloc a l´auditori de la Societat com a cloenda de les colònies. L´Apima col·labora preparant els entrepans dels alumnes.

 

FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA

Col·laborem preparant el panoli i altres dolços típics que s´ofereixen a la parada que munta la Societat al carrer Major i ajudem i participem de les activitats que organitza la Fila.




 

TROBADA DE BANDES JUVENILS CIUTAT D´AMPOSTA

Preparem el berenar per als components de les bandes que participen en la Trobada i col·laborem amb el desenvolupament de la mateixa amb la recepció i l´acompanyament de les diferents formacions.




 

CANTATA INFANTIL

Al mes de juny, l´Escola organitza una cantata infantil que es representa primer a tots els alumnes de primària dels centres escolars d´Amposta i després per als pares i mares i públic en general. L´Apima col·labora ajudant amb l´atrezzo dels cantaires i i preparant-los un petit refrigeri, que bé que s´ho mereixen.



 

LES SET PER SANT JOAN

Col·laborem amb les activitats que l´Escola organitza com a cloenda del curs: audicions, classes de confecció de canyes, jocs tradicionals, concurs de truites, berenar i un dia de piscina i esbarjo al Restaurant l`Alberg.




 


T´agrada cantar?