La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

11/DES/2011

INAUGURACIÓ DE LA PLAÇA DEL MERCAT

S´inaugura la remodelació de la plaça Ramon Berenguer IV amb la participació de les societats musicals.

La Banda de Música i la Coral Aquae de la Fila van participar ahir, juntament amb la Banda de Música i la Coral de la Lira Ampostina en l´acte d´inauguració de la nova plaça Ramon Berenguer IV. Quan faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre, músics i cantaires, sota la direcció de Carles Royo, es van dirigir fins a l´espai on s´havia de celebrar l´acte. Després d´arribar la Lira Ampostina, l´alcalde d´Amposta va descobrir un bust del comte Ramon Berenguer IV, situat al costat mateix de la font i obra de l´escultor Joan Baptista Alamar, que ha cedit l´obra a la ciutat d´Amposta.

Abans d´això es va projectar un petit vídeo, obra de la productora Fils Nòmades, on apareixen músics de les dues entitats musicals,  veïns de la plaça, així com molts de paradistes del Mercat Municipal.

Després un breu parlament de l´alcalde, la Banda de Música de la Lira Ampostina va interpretar la sardana "Amposta" i tot seguit va ser el torn de la Banda de Música de la Unió Filharmònica, que acompanyada de la Coral Aquae de la Fila i el Cor La Lira Ampostina, van interpretar l´Himne Oh Amposta! del mestre Joan Suñé. Mentres sonaven les notes de l´himne s´il·luminava l´obra escultòrica "Un riu de música", de l´ampostina Sara Domènech.

Un cop finalitzat l´acte, la Banda de Música de la Fila, va acomiadar-se del nombrós públic assistent amb una peça especialment estimada per tots els ampostins i ampostines, el conegudíssim pasdoble "La Perla Preciosa".

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > INAUGURACIÓ DE LA PLAÇA DEL MERCAT


Galeria d´imatges de l´acte:

Inauguracio de la nova Plaça Ramon Berenguer IV


T´agrada cantar?