La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/DES/2011

FINALITZEN LES AUDICIONS DEL PRIMER QUATRIMESTRE DEL CURS 2011/2012

Ahir la tarda, a les audicions de piano, l´alumna Célie Velasco va interpretar aquesta peça que forma part de la pel·lícula Amélie, una delícia. L´aula de piano va tancar les audicions del primer quatrimestre dels alumnes de l´Escola de Música de la Fila. Quina sort poder escoltar durant aquestes dues setmanes música en directe, comprovar ...

Ahir la tarda, a les audicions de piano, l´alumna Célie Velasco va interpretar la peça «Comptine d´un autre été» (podeu escoltar-la en aquest enllaç http://www.youtube.com/watch?v=H2-1u8xvk54&feature=related ) i que forma part de la pel·lícula Amélie, una delícia. L´aula de piano va tancar les audicions del primer quatrimestre dels alumnes de l´Escola de Música de la Fila.

Quina sort poder escoltar durant aquestes dues setmanes música en directe, comprovar com els alumnes aneu avançant cada dia més. La veritat és que ens heu fet disfrutar moltíssim amb les vostres audicions, on heu concentrat moltes hores de treball i esforç.

Trompeta, saxo, clarinet, oboè, tuba, trombó, guitarra, piano, violoncel, percussió, trompa, impossible triar què ens ha agradat més. Sense oblidar-nos dels més petits, que ens tenen el cor robat.

Felicitats a tots els alumnes i en especial a vosaltres els professors, a qui us hem d´agrair la vostra dedicació i estima envers la nostra Societat. I als pares i mares, donar-vos les gràcies per confiar en la nostra Escola de Música, en la Fila, en fer possible que tinguem molt de futur al davant.


Audicions de l´aula de trompeta.

Audicions de l´aula de piano



T´agrada cantar?