La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

9/JUN/2012

900 ESCOLARS ASSITEIXEN A L’AUDITORI DE LA FILA

L’Escola de Música de la Fila representa la seva 12ena Cantata Infantil, aquest any amb el conte “El Patufet”.

Arriba el final de curs i amb ell, exàmens, notes i tot un seguit d’activitats. A l’Escola de la Unió Filharmònica d’Amposta ja han començat aquest divendres, dia 08 de juny amb la representació de la Cantata Infantil “El Patufet” on les aules de sensibilització i cant coral han estat les protagonistes. I que millor que adreçar-se als seus companys per mostrar-los tot el treball que durant el curs han estat realitzant.

Així l’auditori de la Fila va acollir a més de 900 alumnes d’edats compreses entre 3 i 7 anys arribats de totes les escoles de la ciutat i que després de fer un llarg recorregut a peu des de les seves escoles, en un dia molt i molt calorós van poder gaudir d’aquesta representació.

Aquest any la història escollida per ser escenificada ha estat el popular conte d’El Patufet, una història que tots els xiquets i xiquetes coneixen i per aquest motiu han pogut participar-hi activament acompanyant amb les seves veus part de la cançó i cridant a Patufet.

Els alumnes de la Fila amb la il•lusió de mostrar als seus companys les seves dots artístiques, tant d’interpretació com de veu, a primera hora del matí ja estaven ben nerviosos, però sense voler fer res que espatlles els seus vestuaris i ocupant-se de que tot fos a punt. Vigilant que el bou i la col, tan ben dibuixades per alumnes de l’ESARDI, fossin els protagonistes d’aquell racó de l’escenari, arreglant les tauletes, les cols del camp i tot els decorats que havien escollit per a la representació del conte.

Després de la primera representació han pogut cruspir un bon esmorzar preparat per l’Associació de Pares i Mares de la Fila i sense encantar-se, altre cop tot a punt per començar la segona representació.

D’aquesta manera a les 12,00h. la Cantata Infantil es donava per acabada, però només de moment, ja que ara falta l’altra representació, aquest cop serà el proper dia 22 de juny a les 20,00h. i oberta a tothom.

I en aquesta Cantata Infantil es dona pas a les activitats de Les “Set” per Sant Joan que continuaran el dissabte 09 de juny amb la 14ena. Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya “Ciutat d’Amposta” que començarà a les 16,30h. al Cr. Miralles. Seguint amb les activitats a l’aire lliure i les diferents audicions del 18 al 22 de juny.




T´agrada cantar?