La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/SET/2012

La Banda de Música de la Fila posa música a la Diada a Móra la Nova

Amb un concert al Casal Municipal, la Fila protagonista d´un dels actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya, organitzats per l´Ajuntament de Móra la Nova.

La Banda de Música de la Unió Filharmònica va oferir un concert aquest passat dilluns 10 de setembre a Móra la Nova, un dels actes organitzats per l´ajuntament d´aquesta població de la Ribera d´Ebre per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.

El concert, dirigit per Carles Royo, va començar quan passaven pocs minuts de les 8 del vespre al Casal Municipal, amb un repertori de música catalana (a petició del mateix consistori moranovenc) que va encetar la Marxa Catalana de Joan Lamote de Grignon. Sardanes tan conegudes com La Puntaire, La Santa Espina, Montserratina, i El Gall de Ripoll es van anar intercalant amb el pasdoble L´Aluet i el poema simfònic La Llegenda de Sant Jordi, obres totes dues de Tomàs Simón i tres moviments de la suite Montsià, obra composada per Carles Royo.

Per acabar, i amb una data tan especial, no podia faltar la interpretació de l´himne nacional de Catalunya, Els Segadors, que va posar dempeus a tot el públic que omplia el Casal Municipal.




T´agrada cantar?