La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/OCT/2012

Jornades de les Lletres Ebrenques

La Fila, amb la Banda Juvenil i el conjunt instrumental d´adults de l´Escola de Música, posa la nota musical a les 7enes. Jornades de les Lletres Ebrenques.

Per 7è any consecutiu s’han celebrat a la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó a Amposta les VII Jornades de les Lletres Ebrenques on s’ha pogut gaudir de diferents activitats culturals aportant d’aquesta manera tota una riquesa de coneixements als assistents i donant a conèixer a tot un seguit d’escriptors i les seves obres, així com fer un reconeixement de la tasca que desenvolupen en el teixit cultural d’Amposta, objectiu final d’aquestes Jornades. Així el dissabte dia 20 d’octubre 2012 a les 12,00h. dins de les moltes activitats programades, no ha faltat la música. La Unió Filharmònica d’Amposta, com a entitat cultural tant arrelada a la ciutat, ha col·laborat amb l’actuació de la Banda Juvenil de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta.

En aquest concert va tenir lloc la presentació del Conjunt Instrumental d’Adults, músics que han començat en aquest món de la música fa molt poc temps i gràcies a la iniciativa del director de l’escola, Jacint Gisbert i Serrat, al mateix temps director del Conjunt Instrumental, però aquest grup de músics s’han esforçat al màxim per a poder formar part d’aquest col·lectiu de músics que formen la Fila i la prova d’això va ser la seva interpretació durant aquestes Jornades de les Lletres Ebrenques interpretant: Bandtime, McRonald March, Playing together so much better i van acabar amb Barnes Blues.

La interpretació d’aquestes obres per part del Conjunt Instrumental d’Adults va donar pas a l’actuació de la Banda Juvenil de l’Escola de Música que sota la batuta del seu director, Jacint Gisbert i Serrat van escollir un repertori que va entusiasmar al públic que va acudir als baixos de la Biblioteca i que varen poder escoltar entre altres les següents obres: Goya i The Olimpic Spirit, acabant amb Latin Gold!. En agraïment al públic entusiasta, la banda va tornar a interpretar el pasdoble Goya.

Un cop acabada aquesta actuació, la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó organitzadora d’aquests actes va convidar a tots els músics a un petit refrigeri que va ser molt ben rebut degut a l’hora.




T´agrada cantar?