La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/NOV/2012

Continua el XVIII Cicle de Música “Ciutat d’Amposta” a l’Auditori de la Fila.

Aquest cop va estar la veu fresca de Dàcil la protagonista d´aquest tercer concert programat dins al XVIII Cicle de Música “Ciutat d´Amposta”.

Seguint amb l´ objectiu d´ aquest Cicle de Música “Ciutat d’Amposta” de presentar estils musicals diferents i formacions joves, l´auditori de la Unió Filharmònica d´Amposta va acollir el dissabte, 10 de novembre 2012, la música de jazz a càrrec de Dàcil López Quartet que ens presentaven el seu treball: Four Women, cantants compositores del jazz.  Un recorregut per les composicions de quatre de les cantants i compositores afroamericanes més emblemàtiques del jazz: Nina Simone, Abbey Lincoln, Billie Holiday, Jeanne Lee), oferint-nos també composicions de la mateixa Dàcil.

Aquesta formació està composada per Dàcil (veu del grup), Marco Mezquida (piano), Miguel Serna (contrabaix) i Joan Terol (Bateria), tots ells joves músics en llargs anys d’experiència i un currículum envejable. Encara que Dàcil va començar la seva trajectòria artística al món del rock a trobat el seu lloc a la música de jazz a la que li dona una visió molt particular.

Aquest quartet ens presenta la música de jazz més elèctrica, des de una visió personal de la seva cantant Dàcil on en primera persona ens presenta aquest projecte on descobrirem allò més íntim, més personal, més carregat de veritat, d’aquestes quatre grans artistes. Elles ens van obrir unes grans i precioses finestres al seu món, al seu cor, i ens van convidar a descobrir-lo i a gaudir-ne amb tota la bellesa que la seva música ens ha llegat.

Així mitjançant aquest concert hem pogut conèixer més de prop la sensibilitat d’aquestes quatre grans dones, la música d’aquestes quatre grans artistes . El seu mon més íntim.

Una llàstima que la qualitat musical interpretativa per aquest quartet no tingués un públic nombrós, però s’ha de dir que els assistents al concert van gaudir intensament de la música i el moment, com així ho varen manifestar, ja que els quatre components no van escatimar res durant les quasi duess hores que va durar en concert.





T´agrada cantar?