La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

20/NOV/2012

Michael Andreas Haeringer tanca el Cicle amb un concert brillant

El concert de cloenda del XVIII Cicle de Música “Ciutat d´Amposta” ha tingut com a protagonista a un jove pianista “Michael Andreas Haeringer” 

Després dels concerts que hem pogut gaudir dins a aquesta nova edició del Cicle de Música “Ciutat d’Amposta” 2012, tant per la seva qualitat musical com pels músics que ens han acompanyat en aquest auditori, oferint-nos la seva millor música en directe, ara arriba el torn d´un músic que va captivar al públic assistent, de curta trajectòria musical però d´una gran professionalitat i d’un potencial humà increïble.

Michael, amb només 11 anys, és pianista, compositor i cantant. Ha participat en nombrosos concerts, festivals i com molts recordaran va ser el guanyador de la Gala d´Any nou “Tu si que vales” amb només 8 anys, sense obviar quatre primers premis i un segon premi en diferents competicions nacionals i internacionals, entre altres molts guardons i reconeixements.

El públic que va assistir al concert no es va penedir de sortir de casa malgrat l’aiguat que va estar caient tota la tarda i que va deixar els carrers inundats i moltes carreteres tallades, ja que Michael  ens va oferir un repertori molt variat, on va incloure obres de compositors clàssics com Lizst, Bach, Chopin, Schubert o  Mendelssohn i composicions pròpies, com  La Sonrisa del Mediterràneo, Polonaise nº 1  i sorprenent-nos amb Shining Star una obra de gènere pop modern amb veu, escrita per ell mateix en la que també ha creat els efectes especials amb l’ordinador.  

També vàrem poder gaudir de la seva veu en cançons com: Imagine de John Lennon i Ave Maria de J. S. Bach. I no se li feia hora d’acabar, es sentia còmode i va obsequiar amb dos bis al públic que es va aixecar dels seus seients aplaudint la seva maestria.

Un cop acabat aquest concert, la pubilla de la Fila, Noemí García Serra va obsequiar a Michael amb un ram de flors i la presidenta de la Fila, Núria Gómez Pujo,  va obsequiar al jove pianista amb un quadre del Pont Penjat d’Amposta,  com a record del seu pas per la nostra societat i per la nostra ciutat. Com a anècdota hem de dir que  Michael, justament aquests dies, a l’escola, està estudiant els deltes i els rius i tenia molta il·lusió en veure el riu Ebre, afortunadament el diumenge al matí la pluja va desaparèixer i Michael va poder gaudir de les vistes del riu, del Pont Penjat i de tot l’entorn, fet que el va deixar entusiasmat.

Així vam acomiadar a Michael convidant-lo a tornar per gaudir amb més temps de la nostra ciutat, desitjant-li tot l’èxit que es mereix.

Ara, un cop acabada aquesta 18ena edició del Cicle de Música, volem donar les gràcies a tots els que, any darrera any, acudeixen incondicionalment a aquests concerts programats per la nostra societat, ja que sense la seva inestimable presència no estaria possible la realització dels mateixos. Així des d’aquestes línies volem fer-los un agraïment i emplaçar-los per a properes edicions del Cicle de Música “Ciutat d’Amposta”.

Web de Michael Andreas Haeringer



T´agrada cantar?