La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

2/GEN/2013

LA OBRA SOCIAL DE LA CAIXA COL·LABORA AMB ESCOLA DE MÚSICA DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D’AMPOSTA

El passat mes de desembre 2012 l’obra social de La Caixa va col•laborar amb l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta fent una aportació econòmica, que sumada a una altra aportació de l’Apima de l’escola, ha servit per adquirir un saxo baríton.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA OBRA SOCIAL DE LA CAIXA COL·LABORA AMB ESCOLA DE MÚSICA DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D’AMPOSTAEl passat mes de desembre 2012 l’obra social de La Caixa va col•laborar amb l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta fent una aportació econòmica, que sumada a una altra aportació de l’Apima de l’escola, ha servit per adquirir un saxo baríton.

Des de la Unió Filharmònica d’Amposta volem fer un agraïment públic a aquesta aportació que serà destinada a l’aprenentatge d’aquest instrument als alumnes que així ho sol•liciten i facilitar d’aquesta manera la seva trajectòria musical, com fins ara ha vingut fent l’Escola de Música amb el préstec de cost zero als alumnes en el seu primer curs d’instruments i que pel seu alt cost econòmic no han pogut tenir un fàcil accés. En l´actualitat, l´escola de música compta amb una sèrie d´instruments, de corda, vent, metall, etc., que permet cobrir les demandes dels alumnes i al mateix temps de l´escola i que amb l’aportació de la Caixa s’incrementa amb aquest nou instrument.

Aquest instrument va ser entregat al director de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta, Jacint Gisbert i al professor de saxo, Desi Tolós, aprofitant l’arribada de Pare Noel durant la festa organitzada per l’APIMA de l’Escola de Música el dia 22 de desembre 2012 amb motiu de les festes nadalenques i adreçada a tots els alumnes.

El director de l’Escola va adreçar unes paraules d’agraïment a l’Obra Social de la Caixa en presència del director de la seva sucursal a Amposta, Vicent Caballé, per aquest ajut a l’aprenentatge musical.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA OBRA SOCIAL DE LA CAIXA COL·LABORA AMB ESCOLA DE MÚSICA DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D’AMPOSTA



T´agrada cantar?