La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/DES/2012

Festa de Nadal amb el Pare Noël i xocolatada

Regals i xocolata per a tots.

El passat divendres, 21 de desembre 2012, va tenir lloc la Festa de Nadal que com cada any organitza l’APIMA adreçada a tots els alumnes de l’Escola de Música.

Durant aquesta festa els alumnes esperem amb il•lusió l’arribada de Pare Nöel que puja fins l’auditori de la Fila, fent sonar la seva campaneta i creant tot un silenci a l’auditori i on tots els xiquets i xiquetes el miren amb timidesa i respecte. Un cop dalt de l’escenari i assegut a la seva majestuosa butaca comença amb el repartiment d’un obsequi a cada alumne, sense oblidar els caramels i donar algun que altre consell de bon comportament.

Més tard i un cop Pare Nöel s’acomiada de tots els assistents, és el moment de baixar fins al mini-auditori, on l’APIMA s’ha encarregat de preparar una xocolata calenta i uns bescuits per endolcir les últimes hores de la tarda.

És durant aquest berenar quan es realitza el sorteig de la Cistella de Nadal a càrrec d’una mà innocent que treu el número tant esperat, ja que des del concert de Santa Cecília, dia en que s’exposa i fins al dia de la Festa de Nadal, tant pares com  alumnes, participen escollint el nombre que els hi doni la sort.

Sort que aquest any ha recaigut al nº 31 i que ha tingut com a guanyadora a M. Carmen Lluís, mare de l’alumna Iris García Lluís.

Aquest any la cistella ha estat una mica diferent a anys anteriors, ja que ha estat composta per un bon assortit de productes de la Cooperativa Agrícola del Perelló, donació feta pel Sr. Manuel Villarroya i a qui des d’aquestes línies volem fer un agraïment de tot el col•lectiu que formen la Fila. Tanmateix l’APIMA va engrandir una mica més aquest espectacular lot amb l’aportació d’un pernil.

Felicitem a la guanyadora!



T´agrada cantar?