La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

24/DES/2012

Nadales al mercat municipal

La Coral Aquae de la Unió Filharmònica d’Amposta canta Nadales al Mercat Municipal d’amposta a benefici de Creu Roja.

Per iniciativa de la Coral Aquae de la Unió Filharmònica d’Amposta, el passat 22 de desembre 2012, els venedors i clients del Mercat Municipal d’Amposta van poder gaudir de les nadales que la Coral Aquae va anar interpretant durant tot el matí per les diferents parades per animar les festes nadalenques i col·laborant d’aquesta manera amb la Creu Roja d’Amposta.

Amb el lema. “Tu ens portes un aliment o una joguina i nosaltres et regalem una cançó”, la Coral Aquae va voler contribuir amb la recollida d’aliments i joguines mitjançant unes notes nadalenques que van estar ben rebudes per tots aquells que es van arribar fins al Mercat per fer les seves compres, animant així l’ambient nadalenc i contribuint amb aquesta entitat benèfica, la Creu Roja d’Amposta, al benestar de les persones més desfavorides.

Des de la Fila volem agrair la bona acollida que va tenir la iniciativa, tant per part dels comerciants com de la gent que anava i venia realitzant les seves compres, com així es va reflectir amb tots els donatius realitzats.





T´agrada cantar?