La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/MAR/2013

La Fila amb... Càritas Amposta

Èxit d’assistència en la nova edició del cicle de concerts la Fila amb...

El passat dissabte 9 de març a l´Auditori de la Unió Filharmònica d´Amposta, la societat musical que organitza anualment aquest concert benèfic a la nostra ciutat, va acollir com a entitat benèfica en aquesta sisena edició a Càritas Amposta. Al concert va assistir l´alcalde d´Amposta acompanyat de regidors, representants del Departament de Benestar i Família i de la Diputació de Tarragona, així com presidents d´altres entitats de la nostra ciutat.

Abans de començar el concert, el president de Càritas Amposta, el Sr. Simeó Gómez, va adreçar unes paraules al públic assistent amb les que va transmetre la preocupació que genera, tant a Càritas com a altres entitats socials, la greu situació de crisi econòmica que fa augmentar exponencialment el nombre de persones que atenen cada setmana. Va aproditar per donar a conèixer el canvi d’ubicació del menjador social, ara ubicat al carrer Toledo, i que de dilluns a divendres ofereix l’oportunitat de menjar un plat calent a quasi 50 persones.

Per acabar, Gómez va fer un emotiu agraïment als voluntaris de Càritas, la majoria presents a l’auditori, per la seva vocació solidària, així com també va agrair a l’Ajuntament d’Amposta, al Departament de Benestar i Família, empreses, socis i altres particulars, l’ajut econòmic que aporten i sense el qual la tasca de Càritas no seria possible.

Després d’aquest parlament va començar el concert, a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica, amb el pas-doble, Yakka de José Rafael Pascual-Vilaplana, seguit d´un repertori variat format per: Concert per a Trombó de Rimsky Korsakoff amb el trombó solista, Ferran Accensi, Preludi de la Sarsuela La Revoltosa de Ruperto Chapí i per acabar en aquesta primera part, Pilatus: Mountain of Dragons de Steven Reineke.

Després d’uns minuts de descans on el públic va aprofitar per fer els seus donatius, va començar la segona part amb el pas-doble Pinturero, del compositor Enrique Gimeno Estornell, present al concert i a qui el director de la banda, Carles Royo, va fer entrega d’un ram de flors en acabar la intrepretació de l’obra. Tot seguit la Banda de Música La Unió Filharmònica d’Amposta va continuar amb l’obra Saga Candida de Bert Appermont i per acaba, la interpretació de La Vídua Valenciana d’Aram Ílitx Katxaturian.

Un cop acabat el concert, la pubilla de la Fila, Noemí Garcia Serra, va fer entrega d’un ram de flors al director de la Banda de Música, Carles Royo i Baiges, així com al trombó-solista, Ferran Accensi.

Tanmateix, es va fer l’agraïment al públic assistent pel seu recolzament en aquest acte solidari que té a la música com a protagonista.



T´agrada cantar?