La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

 

ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA UNIÓ FILHARMÒNICA

 

Tots els dies pots visitar la nostra parada-exposició situada al carrer Major, enfront de l’antiga Casa Vives.

Si tens algun record que guardes de la Fila (material fotogràfic, instruments antics, programes de concerts, etc), així com alguna anècdota o experiència viscuada amb la Fila, vine a la nostra parada i ens ho expliques. Ajuda’ns a preparar el Centenari que celebrarem d’aquí a pocs anys.

 

La Taverna de la Fila

Al costat de la parada-exposició i al carrer Sant Roc podràs prendre un vermut amb quatre olives trencades o si ho prefereixes també podràs menjar-te una butifarra o salsitxa amb una llesca de pa amb allioli.

Oberta tots els dies.

 

 

DISSABTE 18 DE MAIG

 

A les 11.30 h, sortida des de la Fila en cercavila de la Coral Aquae i la Banda de Música de La Unió Filharmònica d´Amposta per participar a l´acte de inauguració  de la V Festa del Mercat a la Plaça 2013, que tindrà lloc a la plaça de l´Ajuntament a les 12.00h. amb la interpretació de l´himne "Oh! Amposta".

 

A les 19.00 h, arriben les Caramelles amb la Fila, interpretades per la Coral Infantil, Coral Aquae i Grup de Músics de la Unió Filharmònica d´Amposta que faran un recorregut pels carrers de la Festa.

 

A les 20.00 h, a la Taverna de la Fila concert a càrrec del Grup Instrumental d´adults de la Fila, dirigits per Jacint Gisbert.

 

A les 22, 00 h, a la plaça de l’Aube, Concert-Ball de la Banda de Música de la Fila amb l´Escola de Ball Quick Dance.

 

 

DIUMENGE 19 DE MAIG

 

A les 11.30 h, arriben les Caramelles amb la Fila, interpretades per la Coral Infantil, Coral Aquae i Grup de Músics de la Unió Filharmònica d´Amposta que faran un recorregut pels carrers de la Festa.

 

A les 17.30 h, davant de les escales de l’Ajuntament, Concert  de la Big Band de la Fila dirigits per Àlex Rodríguez.

 

 

Participa de la Festa amb la Fila!


Descarrega programa en PDF



T´agrada cantar?