La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

10/JUN/2013

Una tarde de juny on la música va ser la protagonista en diferents formacions musicals, horaris i llocs.

Encara que la música havia començat la tarde del divendres a l´Auditori de la Fila, amb un concert de Cant i Piano que van oferir Carlos Casòliva (tenor) i professor de l´Escola de Música de la Fila i Alba Llorach al piano.

Encara que la música havia començat la tarde del divendres a l´Auditori de la Fila, amb un concert de Cant i Piano que van oferir Carlos Casòliva (tenor) i professor de l´Escola de Música de la Fila i Alba Llorach al piano. 

El motiu d´aquest concert va ser oferir les obres que tenen preparades per a un concert que han de realitzar al Conservatori de Tarragona, com a prova de final de curs. Així el públic i molts alumnes de l´Escola que van assistir al concert, van poder gaudir de les notes del piano i la veu del tenor que van omplir l´auditori. 

El dissabte 08 de juny, mentrestant la XV Trobada de Juvenils de Catalunya tenia lloc a l´auditori de la Fila, la Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´Amposta participava de la Trobada de Corals de l´Aldea juntament amb les corals de Sant Jaume Apostol de Camarles i la Coral de l´Aldea. Aquest concert tenia lloc al local de l´ESCRUA de l´Aldea a les 18,00h. on les corals van oferir  un concert de cançons molts variades i que van fer gaudir al públic assistent. Així, un cop acabat el concert, les tres corals van ser obsequiades amb una placa com a record d´aquesta Trobada de Corals de l´Aldea. 

Una mica més tard, l´Auditori de la Fila tornava a acollir la música amb un concert que ens van oferir tres ex-alumnes de l´Escola de Música i actualment, membres de la Banda de Música, Aida Beltri amb la trompa, Miquel Campos amb la trompeta i Josep Dámaso amb el trombó, tots tres acompanyats al piano per la professora i amiga, Clara Llop,  van voler oferir al públic les obres que han preparat per a la seva prova d´accés al Grau Superior d´Estudis Musicals,  ja que tots tres han finalitzat els seus estudis al Conservatori de la Diputació de Tarragona a Tortosa. 

Al finalitzar el concert i enmig dels aplaudiments del públic, la presidenta de la Fila, Núria Gómez Pujol, va fer entrega d´un ram de flors a cadascun d´ells, encoratjant-los en aquesta tasca que estan duent a terme i desitjant-los sort en aquestes properes proves. I així acabava un cap de setmana ben musical, però que no acaba amb aquestos concerts, ja que només són el preludi d´un final de curs a l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, amb moltes activitats, audicions i concerts que tenen com a motiu la cloenda del curs 2012/2013.





T´agrada cantar?