La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/JUN/2013

L´AVENTURA DEL GRAN ENIGMA

Participa en aquesta aventura i descobreix quina enigmàtica frase amaguen les 17 lletres que apareixen de forma enigmàtica a l´escola de música de la Fila. Aquí trobaràs les bases per participar.

LA HISTÒRIA ENIGMÀTICA

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > L´AVENTURA DEL GRAN ENIGMAFa casi, casi 100 anys uns pagesos arribats del país valencià per treballar als camps d´arròs van conèixer a altres pagesos d´Amposta i van adonar-se que tots tenien la mateixa afició, la música. 

Tots junts van decidir formar una banda de música i després de treballar tot el dia es reunien per assajar amb la il·lusió de poder fer una banda de música ben gran, el més gran possible i així va ser, ara la Fila és una gran societat musical que té molts músics i xiquets i xiquetes que acudeixen per aprendre música i poder continuar el treball d´aquells primers fileros. 

Tots els dies aquests alumnes de música després d´acabar el seu treball, anar al cole, van corrents cap a la Fila per fer la seva classe de música, de vegades avorrida, però necessària, d´altres més divertida, però sempre amb la il·lusió de convertir-se en músics. Però un bon dia, arribant a la Fila com sempre oh! Sorpresa, tots els mestres estaven baix a l´entrada de l´escola molt nerviosos i preocupats, havia aparegut una lletra a cada pissarra i així van continuar passant durant molts dies fins que es va formar una frase, no sabien qui l´escrivia per que sempre la trobaven a l´obrir la classe. Per molt que van preguntar allí no hi havia entrat ningú. 

Ara, entre tots, intentarem resoldre aquest enigma, haureu de saber quina és aquesta frase, per poder descobrir-la haureu d´anar per la Fila i quan trobeu algú proveu a veure si ell té alguna pista, llavors haureu de contestar a la pregunta que us farà o resoldre una prova i si ho aconseguiu guanyareu una lletra que l´haureu de guardar per que al final formarà la frase de 17 lletres que necessiteu per guanyar.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > L´AVENTURA DEL GRAN ENIGMAI un cop tingueu totes aquestes lletres haureu de baixar al vestíbul i penjar-les en ordre per formar la frase. 


Guanyarà el primer equip que penge la resposta correcta.


Bases per participar

  • L’aventura del gran enigma és un joc de resolució d’enigmes. 
  • Podrà participar en el joc els alumnes de La Fila. 
  • Els participants hauran d’organitzar-se en equips de 2 a 4 components.
  • Cada equip s’haurà d’identificar amb un nom que estigue relacionat amb autors, obres o elements de la música. 
  • Per a participar en el concurs, l’equip s’haurà d’inscriure a secretaria.
  • El joc consistirà en la resolució de 7 enigmes i un gran enigma final. 
  • Per poder resoldre el gran enigma final caldrà haver resolt correctament tots els enigmes anteriors. 

El primer premi serà ???? sorpresa. Tots els participants tindran recompensa.

Descarrega les bases en PDF

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > L´AVENTURA DEL GRAN ENIGMA



T´agrada cantar?