La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

30/SET/2013

32ena Trobada de Bandes de Música de Catalunya. El Perelló 28/09/2013

Abans de participar en la Trobada, la Banda de Música de la Fila va fer una parada a l´Ampolla, per anar a saludar a dos joves germans i músics que enguany s´han incorporat a la Banda amb la trompeta. Per molts anys, Jofre i Biel!

La població del Perelló va acollir el passat dissabte, 28 de setembre 2013 a més de 1500 músics que arribats de diferents indrets de Catalunya no volien faltar a la trobada que es celebra anualment per reunir a les bandes federades de tota Catalunya. Aquest any arribava a la seva 32ena edició i la seva organització va anar a càrrec de l´Agrupació Musical l´Emburgada del Perelló.

Durant el recorregut pels carrers del Perelló, els músics van anar desfilant fins arribar al camp de futbol, on banda darrera banda van anar passant per davant la tribuna, on cadascuna d´elles va interpretar el pas-doble que havien preparat per a aquesta trobada. En aquesta ocasió, els músics de la Fila van fer sonar el pas-doble “El Xiquet del Grau” de Godofredo Garrigues Perucho.

Però abans d´arribar al Perelló amb la resta de les 35 bandes que hi participaven a la trobada, els músics de la Fila tenia una parada especial a l´Ampolla, on estava previst recollir a dos nous músics que des d´aquest any formen part de la banda de música de la Fila, els dos germans, tots dos amb la trompeta, Jofre i Biel Fortuño Borràs. Que el passat mes d´agost, durant el Festival de Bandes se´ls va fer entrega de la insígnia que tots els músics llueixen al seu uniforme, encara que per la distància no va estar possible anar a recollir-los pel seu domicili, moment que és sempre emotiu i perdura al record de tot músic i de la seva família.

Així , aquest dissabte, un cop el director de la Banda de Música, Carles Royo els va fer entrega del passador de corbata van incorporar-se a la formació per formar part d´aquesta gran família de músics que és la Fila.



T´agrada cantar?