La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/DES/2013

Nadales solidàries al Mercat d´Amposta

Aquest passat dissabte, al voltant de les 11.30 h, la Coral Aquae de la Fila va començar l´acte solidari cantant una nadala a les escales de la porta d´entrada del Mercat. al davant, voluntaris de la Creu Roja, recollien els aliments i joguines que els oferien els clients del Mercat.

Aquest passat dissabtem al voltant de les 11.30 h, la Coral Aquae de la Fila va començar l´acte solidari cantant una nadala a les escales de la porta d´entrada del Mercat. al davant, voluntaris de la Creu Roja, recollien els aliments i joguines que els oferien els clients del Mercat.

L´acte va continuar per dintre del recinte, mentre la Coral anava cantant entre mig de les parades de carn, peix, verdures i altres queviures.

Aquest és el segon any que la Fila, juntament amb Creu Roja Amposta, organitza aquesta activitat, que te una resposta molt positiva tant dels venedors com dels compradors del Mercat.



T´agrada cantar?