La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

11/JUN/2014

Arriba la 16ena Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya a la Fila.

Un cop més, la Unió Filharmònica d´Amposta ha acollit a més de 250 músics que representants a les seves escoles de música han participat en la Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya que aquest any ha arribat a la seva 16ena edició.

Un cop més, la Unió Filharmònica d´Amposta ha acollit a més de 250 músics que representants a les seves escoles de música han participat en la Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya que aquest any ha arribat a la seva 16ena edició.

Com en les edicions anteriors, les bandes de música participants van escollir un repertori fresc i variat, que ben bé identificava als joves músics que la interpretaven, tots ells amb l´objectiu de transmetre l´esforç del seu treball musical sota la batuta dels seus directors que no només ensenyen aquest llenguatge universal, si no que mitjançant aquestes formacions fomenten el valor de les relacions interpersonals.

Aquest any també la inseguretat climatològica va fer que el concert canviés la seva ubicació prevista per traslladar-se a l´auditori de la Fila.

La primera banda en pujar a l´escenari va estar la Banda de l´Escola de Música de la Lira Ampostina dirigida per Agustí Roe Juan i que van preparar per a aquest concert temes tan coneguts com “Gladiator” i Braveheart” i “Simfonia africana”, un cop finalitzada la seva actuació va donar pas a la segona de les bandes participants, la Banda Juvenil Municipal d´Alcanar, on els seus 60 músics sota la batuta de Pasqual Arnau Beltran, ens van oferir “Petrel” i “Pacific dreams”. La tercera formació en pujar a l´escenari va estar la Banda de l´Escola de l´Agrupació Musical Senienca, que dirigida per Òscar Miguel Losada van interpretar obres de Ferrer Ferran, Leonard Bernstein i Bert Appermont, donant pas amb la seva actuació a la Escola de Música Germans Arasa “Los Flarets” que van interpretar “Legend”, “The lion sleeps tonight” i “Let it be” dirigits per Marc Subirats Calero, donant pas amb la seva interpretació a la banda juvenil i organitzadora d´aquesta 16ena Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya, la la Banda de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, que sota la batuta de Jacint Gisbert van finalitzar el concert amb “Reflections for band”, “First Suite” i com a última peça, una sardana “Sota el mas Ventós”.

Com a record del seu pas per aquesta XVI Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya, la Fila havia escollit com a obsequi un faristol que va ser entregat a cadascun dels directors pel Regidor d´Ensenyament, Sr. Josep Antoni José Nos.

Al acabar el concert, els més de 250 músics que havien participat en la Trobada, van poder gaudir del berenar, un entrepà i una beguda, que l´APIMA (associació de pares i mares d´alumnes) els havia preparat. Acomiadant així als participants d´aquesta XVI Trobada i animant-los a participar en la propera edició.





T´agrada cantar?