La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/JUN/2014

El conjunt instrumental de l´Ateneo Musical del Puerto de València visita l´Escola de Música de la Fila

La Banda de l´Escola de Música rebrà aquest dissabte, 28 de juny al conjunt instrumental Ateneo Musical del Puerto de València i oferirà un concert al que esteu convidats.

Un cop més, acabat el curs 2013/2014 i amb la finalitat de seguir formant als joves músics durant l´estiu amb activitats musicals que serveixen de complement a la formació rebuda durant l´any escolar, la Banda de l´Escola de Música rebrà aquest dissabte, 28 de juny al conjunt instrumental Ateneo Musical del Puerto de València. 

Aquest conjunt instrumental pertany a la sociedad musical del mateix nom i és successora del Patronato Musical del Pueblo Novo del Mar que va està fundada a finals del segle XIX. 

Serà un intercanvi musical, on les dues escoles ens mostraran el treball realitzat mitjançant un concert que tindrà lloc a l´Auditori de la Fila a les 19,00h. I que estarà obert a tothom. 

Aquest intercanvis serveixen com a l´aprenentatge que des de la música es fa en favor de la convivència i foment de les relacions entre escoles i que formen part de formació educativa que des de les diferents escoles es duu a terme en pro de l´ensenyament musical.



T´agrada cantar?