La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

29/JUN/2014

Ens visita una banda juvenil de València

El dissabte 28 de juny, els músics de la Banda de l’Escola de Música van rebre a l’Auditori de la Fila al Conjunt Instrumental de l´Ateneu Musical del Port de València.

El dissabte 28 de juny, els músics de la Banda de l’Escola de Música van rebre a l’Auditori de la Fila al Conjunt Instrumental de l´Ateneu Musical del Port de València, societat musical successora del Patronato Musical del Pueblo Novo del Mar que va estar fundada a finals del segle XIX.

Aquesta visita és part de l’intercanvi entre les dues societat musicals amb l’objectiu de seguir formant als joves músics durant l´estiu amb activitats musicals que serveixen de complement a la formació rebuda, així com part de l´aprenentatge que des de la música es fa en favor de la convivència i foment de les relacions entre escoles i que formen part de formació educativa que des de les diferents escoles es duu a terme en pro de l´ensenyament musical.

El concert que va tenir lloc a les 19,00h. a l’Auditori de la Fila on les dues formacions van oferir obres de gran qualitat musical.

Un cop finalitzat aquest concert les dues formacions van poder gaudir d’un refrigeri on els joves músics van compartir una estona per conèixer-se i intercanviar idees i experiències del món musical.




T´agrada cantar?