La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/JUL/2014

La Banda Municipal de Música d´Alcanar oferirà un concert al nostre auditori

Serà aquest proper dissabte a les 19.30 h. L´entrada és gratuïta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Banda Municipal de Música d´Alcanar oferirà un concert al nostre auditoriEl proper dissabte, 12 de juliol 2014 a les 19,30h. a l´Auditori de la Unió Filharmònica es podrà gaudir del concert que la Banda Municipal de Música d´Alcanar dirigida per Pasqual Arnau Bertran oferirà amb motiu de la seva participació en la 128ª Edició del CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “Ciutat de València” 2014.

Aquesta formació musical va ser fundada l´any 1845, la qual cosa la converteix en una de les bandes més antigues de Catalunya. No és el primer cop que participa en un Certamen. L´any 2009 va participar en el III CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “VILA DE LA SÉNIA”, on va guanyar el 2on premi en la segona secció (70 músics), convertint-se d´aquesta manera en la primera banda catalana premiada en aquest certamen.

Serà una bona ocasió per escoltar les obres que la Banda Municipal de Músic d´Alcanar presentarà el proper 18 de juliol 2014 en aquest 128è CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “Ciutat de València” 2014.



T´agrada cantar?