La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/OCT/2014

Jornada: Els estudis musicals dins el Sistema Educatiu de Catalunya

La jornada, organitzada per la Federació Catalana de Societats Musicals, juntament amb l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català i El País que Volem, tindrà lloc el proper dissabte 11 d´octubre.
Un dels ponents serà Carles Royo, director de la nostra banda de música.

La Federació Catalana de Societats Musicals, juntament amb l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català i El País que Volem, organitzen el proper 11 d’octubre a les 10h la jornada “Els estudis musicals dins el Sistema Educatiu de Catalunya” a la seu de la Societat Musical “La Lira Ampostina”.

La sessió té com a objectiu establir un canal de diàleg, el debat i participació entre els actors principals de la comunitat educativa, així com generar propostes per als estudis musicals i, molt especialment, en la dinàmica de les Societats Musicals i les seves Bandes de Música.

Els ponents seran Antoni Carné, president de l´Ens de l´Associacionisme Cultural Català, Octavi Ruiz, director de l´Escola de Música de la Societat Musical la Lira Ampostina, Carles Royo, director de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, i Miguel Àngel Sanz, director de l´Escola de Música Municipal de Cerdanyola del Vallès.

Després d´una pausa, el torn de paraula el reprendran Javier Duque, professor del Departament de Pedagogia Musical de l´ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), Remigi Morant, professor de l´àmbit musical a la Universitat de València i Rosa Maria Girbau, coordinadora d´Inspecció de l´Àrea d´Educació Artística de Catalunya.

La jornada s’emmarca en la campanya “El País que Volem”, una plataforma integrada per un conjunt d’entitats catalanes que, amb suport de ciutadans, impulsa un procés participatiu obert i transversal per tal de donar resposta a les necessitats actuals i construir col·lectivament un país millor.





T´agrada cantar?